Contul meu

Contul meu

Pentru a beneficia de toate serviciile aferente cardului Compliments®, vă rugăm sa vă creaţi un cont de utilizator accesând link-urile de mai jos, după activarea cardului.

Aici veţi putea consulta gratuit soldul contului asociat cardului dumneavoastră şi veţi putea solicita blocarea cardului în caz de pierdere, furt sau in cazul în care nu mai este funcţional. Tot aici aveţi posibilitatea de a consulta perioadele de valabilitate a sumelor din cont, de avizualiza istoricul tranzacţiilor efectuate sau de a declara faptul ca aţi uitat codul PIN al cardului.

Dacă aveţi cont click pe butonul de mai jos pentru a intra in contul dumneavoastră:
Dacă încă nu aveţi cont creaţi-vă contul:
Carduri nenominale:
creaţi-vă cont
Card nenominal
Cardul poate fi imprimat cu numele companiei, mesaj din partea companiei şi/sau sigla companiei
Carduri nominale:
creaţi-vă cont
Card nominal
Cardul este imprimat cu numele şi prenumele dumneavoastră
Cardul poate fi imprimat cu numele companiei, mesaj din partea companiei şi/sau sigla companiei

Acest card conţine monedă electronică. Moneda electronică asociată acestui card este emisă de PrePay Technologies Ltd, companie autorizată şi reglementată de Financial Services Authority pentru emiterea de monedă electronică. Adresa de corespondenţă a PrePay Technologies Ltd: PO BOX 3371, Swindon, SN5 7WJ, Marea Britanie. Serviciile, altele decât cele referitoare la emiterea de monedă electronică, sunt furnizate de Edenred Romania SRL, Calea Şerban Vodă nr. 133, sector 4, Bucureşti.